Ge varandra beröm, uppskattning och stöd.

7
maj

7. maj 2020

Ge varandra beröm, stöd och uppskattning

I dessa dagar handlar det mesta om Covid-19 och allt hemskt det för med sig, både för individer och företag. Mitt i dessa omtumlande tider har vi fått den glädjande nyheten att vi blivit tilldelade en internationell utmärkelse Accounting Practice of the year 2020 – Stockholm.

Vi blev nominerade, ombads svara på frågor och lämna in kompletterande uppgifter. Sen kom Corona och vi har inte ägnat denna tävling en endaste tanke sedan dess. När sedan informationen kom att vi vunnit blev jag både glad och stolt över mina medarbetare – detta varade en kort stund och jag visade min uppskattning via Teams. Men eftersom vi alla jobbar hemifrån just nu blev det inte ens tårta. Sen fortsatte min arbetsdag precis som vanligt.

Men sen, efter ett tag, insåg jag hur viktigt detta egentligen var. Speciellt i tider som nu när alla behöver så mycket stöd och uppmuntran som möjligt. Därför bestämde jag mig för att skriva detta inlägg. För att uppmärksamma hur oerhört viktigt det är att vi alla inom företag och organisationer peppar och uppmuntrar varandra just nu, ger varandra beröm, några råd, eller kanske till och med nya kunder. För det gör andra glada. Vi fick en utmärkelse då någon tycker att vi på Amesto AccountHouse är den bästa redovisningsbyrån i Stockholm, det gör oss glada. Och det måste vi fira oavsett om vi just nu lever och arbetar under speciella omständigheter.

Försök därför att ta varje chans du får att visa uppskattning till andra företagare, kollegor, kompisar m.fl. Berätta att du tycker att de gör ett bra jobb, dela med dig av din kunskap om den kan hjälpa någon eller tipsa varandra om kunder och leverantörer. Det betyder mycket mer än du tror.

Vi kommer att ta oss igenom detta, men det blir både lättare och roligare om vi hjälps åt.

Anette Ullén, CEO Amesto AccountHouse Sverige.