VI FÖRNYAR OSS

Det är viktigt för oss att det som du ser och upplever i mötet med oss överensstämmer med våra värderingar ”vårt sanna jag”. Därför har vi en ny design och en ny logotyp.

Vi ska vara ”An awesome place to work”. Det betyder att de som arbetar hos oss ska ha de skarpaste huvudena och de varmaste hjärtana. Som chef på Amesto arbetar du nära medarbetarna och är genuint mån om att var och en ska ha det bra. Våra råd och lösningar bygger på insikter och är ett resultat av att anställda utmanar dig som kund och ställer frågor som skapar värde.

Se teaser-videon och lär dig lite mer om ”the real us”. Under hösten kommer också helt nya hemsidor!

Behöver du konsultation inom lön, HR eller ekonomi?

Våra seniora konsulter kommer gärna ut till er och gör punktinsatser där ni har behov. Konceptet är prisvärd konsultation där ni använder våra experter för att t.ex. göra utredningar, effektivisera era rutiner och arbetssätt, projektledning, skapa dokument och mallar.

 
Läs mer om Business Consulting
Superföretag-620.png

Ett av 2017 års superföretag

När 2017 års vinnare av Veckans Affärers och Bisnodes Superföretagare presenterades var Amesto AccountHouse ett av de företag som nått upp till de högt uppsatta målen.

Genom att samarbeta med oss kan du lita på att du får en partner som bidrar med stabilitet och långsiktighet till affären. 

läs mer eller ta kontakt

Amesto Trust Center

För att vi ska kunna leverera teknik och tjänster som våra kunder kan lita på har vi satt upp Amesto Trust Center. Målet är att ge dig som kund all information du behöver för att fatta ett kvalificerat beslut om Amesto som tjänsteleverantör. Informationen omfattar produkter och tjänster relaterade till Security, Privacy, Transparency, Compliance och Corporate Social Values (CSV).

Besök Amesto Trust Center

86-620x355.jpg

Global Payroll Awards
Amesto AccountHouse AB har två år i rad vunnit på Global Payroll Awards.  

The Payroll Awards 2017         Amesto AccountHouse AB vann priset In-Country Payroll Provider of the Year