<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1258639957491496&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Sökwebbplats:

Nyheter

Senaste nytt från Amesto.

 

Nyheter inom redovisning, lön och HR.

Utveckling sker hela tiden och det är viktigare än någonsin att hålla sig uppdaterad.

Här kan du läsa de senaste nyheterna om redovisning, lön, HR och hållbarhet.

Amesto + Goodsport

Vi på Amesto AccountHouse är stolta över att berätta om vårt senaste samarbete med Goodsport. Genom att engagera oss i Goodsports verksamhet får vi en ökad möjlighet att arbeta för en hållbar framtid och ett bättre samhälle.

Läs mer om samarbetet här

Amesto Accounthouse tilldelas Skandias hållbarhetsdiplom.

Vi på Amesto AccountHouse är stolta över att meddela att vi har blivit det första svenska företaget att tilldelas Skandias prestigefyllda hållbarhetsdiplom. Utmärkelsen belönar vårt betydande framsteg inom hållbarhet, särskilt när det gäller medarbetarnas hälsa och ekonomiska trygghet.

Läs mer om utmärkelsen

Vi utmanar lönebranschen.

Vi har valt att utmana och förändra lönebranschen till något nytt; genom att analysera och presentera nyckeltal inom hållbarhet skapade ur lönedata.

Vi kallar det grön lön

Amesto ❤ Musikhjälpen

Trygghet, självsäkerhet och att få gå sin egen väg i livet är en självklarhet för många, men inte för alla. Vi vill tacka alla som bidrog till vår bössa, tillsammans samlade vi in 2115:-! Och totalt samlade Musikhjälpen in hela 54 517 949:-!

Läs mer här

Amesto har utsetts till Norges tredje mest innovativa företag.

Det är Innovasjonsmagasinet 2021-22 som presenterar listan över de 25 norska företagen som är bäst i klassen på innovation. För oss i Amesto handlar innovation om mer än att bara öka vinsten. Vi jobbar hårt för att få med både dimensionerna People och Planet i de innovationsprojekt vi gör.

Läs mer här