Behöver du hjälp att översätta?

Vi är en branschledande översättningsbyrå i Sverige, med 35 års erfarenhet av att hjälpa företag att förbättra sina översättningsprocesser. Hos oss är det väldigt enkelt att beställa översättningar och språktjänster. Vi kallar vår vision ”Simplifying business”.  Allt vi gör går ut på att förenkla för våra kunder att driva sin verksamhet, oavsett marknad.

Need help with a translation? | Amesto Translation


Översättningsprocessen

Oavsett språk eller typ av text, kan du vända dig till oss för att nå din marknad.

Du kan lita på att översättningen håller en hög standard och följer vår väl beprövade kvalitetssäkringsprocess.

Hur gör jag?

All languages | Amesto Translations


Alla språk och texttyper

Vi är en översättningsbyrå som erbjuder översättningar inom samtliga språkkombinationer, såväl som auktoriserade översättningar, granskning, layoutkontroll och transkription. Med vår hjälp kan du översätta alla typer av texter, från webbsidor till pressreleaser, avtal, årsrapporter, manualer, m.m. 

Läs mer

Technical solutions | Amesto Translations


Tekniska lösningar

Våra kunder kan dra nytta av vår 35-åriga erfarenhet av att hjälpa alla typer av företag inom såväl privat som offentlig sektor att förbättra och förenkla deras översättningsprocess. Vi utvecklar kontinuerligt tekniska lösningar för att ytterligare förenkla våra kunders verksamhet.

Läs mer

Secure machine translation | Amesto Translations


Webbplatsöversättning

Söker du efter det mest kostnadseffektiva sättet att ta dig in på en ny marknad? Sannolikheten att en besökare kommer att surfa och handla på er hemsida ökar när produkt-beskrivningarna är på samma språk som besökaren talar. Våra tilläggsprogram förenklar processen genom automatiserade flöden för de flesta CMS-system

Läs mer

Semantix förvärvar Amestos affärsområde för översättning

Fredagen den 2 mars 2018 kom Semantix och Amesto Translations officiellt överens om att slå sina påsar ihop. Semantix har tecknat ett avtal om att förvärva samtliga aktier i Amesto Translations Holding AS, inklusive dotterbolagen i Norge, Sverige, Danmark och Storbritannien. Det nya företaget blir marknadsledande i hela Norden.

Läs mer


Snabb översättning av konfidentiell information

Upptäck vårt automatiserade översättningsverktyg, Amesto Secure MT, som även har en hög nivå av säkerhet. Verktyget kan tryggt användas även för konfidentiell information av flertalet anställda samt på en rad olika språk. Vill du veta mer om hur det funkar? Boka en kostnadsfri demonstration! 

Secure_620x355.png

Är du redo att nå din globala målgrupp?

Oavsett vilken språkkombination du behöver kan vi hjälpa dig att nå din marknad. Via vårt globala nätverk kan vi översätta ditt material till och från över 170 språk.

Vi har lokala kontor i Norge, Sverige, Danmark och Storbritannien. Över 2 000 företag arbetar tillsammans med oss på daglig basis.

96-620x355.jpg

Memsource logo

Paligo

WPML