Driven Implementation/lönekonsult för Hogia Lön +

Är du vår nästa medarbetare?Vi söker ytterligare en driven medarbetare som vill bli en del av vårt härliga gäng.

Arbetet med Implementation innefattar allt från projektledning och uppstart av nya kunder till att självständigt ansvara för hela löneprocessen. Tjänsten innefattar daglig kontakt med våra kunder där du kommer fungera som kontaktperson beträffande förekommande system och lönerelaterade frågeställningar.

 

Vem är du?


Vi söker dig som har minst ett par års erfarenhet av implementering, uppstart av nya kunder till att självständigt ansvara för hela löneprocessen. Vidare har du flerårig kompetens i Hogia Lön +. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom löneoutsourcing. Din erfarenhet kan grunda sig på dokumenterad erfarenhet. Har du dessutom en kvalificerad yrkesutbildning inom löneadministration är detta meriterande.

Som person är du utåtriktad och social och tycker om att ge service. Du är noggrann, strukturerad och har gott ordningssinne. Kvalitet ser du som en självklarhet. Vi har många internationella kunder varav goda kunskaper i engelska är ett krav.

 

Du erbjuds


Ett utvecklande och stimulerande arbete där vi gärna ser att du som person är med och utvecklar vår affär tillsammans med oss. Vi satsar långsiktig på vår personal, vilket genererar karriärmöjligheter för de anställda som önskar gå vidare från en konsultroll till en mer specialiserad roll alternativt chefsroll. Allt i takt med att bolaget växer. Du kommer att arbeta nära trevliga kollegor på ett kontor beläget på Rosenlundsgatan 54 på Södermalm.

Vi går igenom ansökningarna och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Vi ser gärna att du anger löneanspråk i din ansökan.

 

Ansökan och eventuella frågor skickas till: Sofia Gonzalez sofia.gonzalez@amesto.se eller Anita Maher anita.maher@amesto.se

 

Välkommen med din ansökan!

Global Payroll Awards
Amesto AccountHouse AB har två år i rad vunnit på Global Payroll Awards.  

The Payroll Awards 2017         Amesto AccountHouse AB vann priset In-Country Payroll Provider of the Year