Driven teamledare/lönekonsult till prisbelönt expansivt företag

Lönekonsult till prisbelönt expansivt företa

Driven teamledareg

Lönekonsult till prisbelönt expansivt företa

Driven teamledareg

Teamledare/Lönekonsult med flerårig kompetens i HogiaLön Plus.

Vi erbjuder ett utvecklande och stimulerande arbete där vi gärna ser att du som person är med och utvecklar vår affär tillsammans med oss. Vi satsar långsiktig på vår personal. Allt i takt med att bolaget växer.

Arbetet som teamledare/lönekonsult innefattar att ansvara för ett team om 4-10 lönekonsulter.

Som teamledare kommer du att arbeta i driften med egna kunder samt ansvara för att leda och fördela arbetet inom teamet. Coacha, motivera, utveckla och introducera lönekonsulterna i teamet. Tillsammans med övriga kollegor inspirera till att utveckla nya arbetssätt i takt med digitalisering och förändring inom löneområdet. Att månatligen följa upp och kvalitetssäkra leveransen samt tidrapportering och fakturering.


Vi söker dig som har minst ett par års erfarenhet av teamledare/lönekonsult rollen. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom löneoutsourcing. Din erfarenhet kan grunda sig på dokumenterad erfarenhet. Har du dessutom en kvalificerad yrkesutbildning inom löneadministration är detta meriterande. Vi arbetar bla. i Hogialön, Hogia PBM, samt Flex HRM.

Som person är du utåtriktad och social och tycker om att ge service. Du är noggrann, strukturerad och har gott ordningssinne. Kvalitet ser du som en självklarhet. Vi har många internationella kunder varav goda kunskaper i engelska är ett krav. Tjänstens omfattning är heltid. Vi sitter i ljusa och trevliga lokaler på Rosenlundsgatan 54. Du är varmt välkommen med din ansökan! Vi gör urval och intervjuer löpande så skicka in din ansökan med löneanspråk till sofia.gonzalez@amesto.se 

Har du frågor så kontakt gärna Sofia Gonzalez 070-7714399. Amesto AccountHouse etablerades 2004 och är en del av Norska ägda Spabogruppen. Vi är en av nordens största redovisningsbyråer och har idag ca 170 kvalificerade konsulter anställda i Norden. I Sverige är vi idag 26 anställda. Vår målsättning är att vara Sverige och Nordens bästa och mest kvalitativa leverantör av lön- HR och ekonomitjänster för små och medelstora företag.