Driven implementationskonsult

Skicka en ansökan idag

Driven implementationskonsult

Skicka en ansökan idag

Driven implementationskonsult

Driven Implementationskonsult

Vi erbjuder ett utvecklande och stimulerande arbete där vi gärna ser att du som person är med och utvecklar vår affär tillsammans med oss. Vi satsar långsiktig på vår personal. Allt i takt med att bolaget växer.

Har du tidigare erfarenhet som lönekonsult, där du även hanterat implementationen av nya kunder? Söker du dig till en ny utmaning där din insats kommer göra skillnad för att driva bolaget framåt? Trivs du i en föränderlig miljö där du får möjlighet att påverka? Då kan du passa i rollen som implementeringskonsult hos oss på Amesto AccountHouse.

Arbetsbeskrivning

Arbetet som implementeringskonsult innefattar allt från implementering och uppstart av små till mellanstora kunder till att självständigt ansvara för hela löneprocessen. Tjänsten innefattar daglig kontakt med våra kunder där du kommer fungera som kontaktperson beträffande förekommande lönerelaterade frågeställningar.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst ett par års erfarenhet av projektledning/implementering och uppstart av nya kunder till att självständigt ansvara för hela löneprocessen. Vidare har du kompetens i Hogia Lön Plus och har du tidigare arbetet med Flex HRM är det mycket meriterande.

Vi ser att du har erfarenhet inom löneoutsourcing där du arbetat med löneprocessen, från ax till limpa. Har du dessutom en kvalificerad yrkesutbildning inom löneadministration är detta meriterande. Som person är du utåtriktad och social och tycker om att ge hög service. Du är noggrann, strukturerad och har gott ordningssinne, samtidigt som du är flexibel i ditt arbetssätt. Kvalitet ser du som en självklarhet och du har ett affärsmässigt tänk.

Vi har många internationella kunder varav goda kunskaper i engelska är ett krav.

Ett utvecklande och stimulerande arbete där du som person är med och utvecklar processer inom löneområdet. Kunden satsar långsiktig på personalen vilket genererar karriärmöjligheter för de anställda som önskar gå vidare från en konsultroll till en mer specialiserad roll, allt i takt med att bolaget växer. Du kommer att arbeta nära trevliga kollegor på ett kontor beläget på Södermalm.

Övrigt

Tjänstens omfattning är heltid. Vi sitter i ljusa och trevliga lokaler på Rosenlundsgatan 54. Du är varmt välkommen med din ansökan!

Vi gör urval och intervjuer löpande så vänta inte med att skicka din ansökan med löneanspråk till sofia.gonzalez@amesto.se

Amesto

Amesto AccountHouse etablerades 2004 och är en del av Norska ägda Spabogruppen. Vi är en av nordens största redovisningsbyråer och har idag ca 170 kvalificerade konsulter anställda i Norden. I Sverige är vi idag 26 anställda. Vår målsättning är att vara Sverige och Nordens bästa och mest kvalitativa leverantör av lön- HR och ekonomitjänster för små och medelstora företag.

Skicka en ansökan