Lönekonsult

Dax för nytt jobb?

Vill du jobba med löner?

Dax för nytt jobb?

Vill du jobba med löner?

Amesto AccountHouse

Ledig tjänst inom löneadministration.

 

Är du vår nästa medarbetare? Vi växer så det knakar, just nu söker vi en driven lönekonsult som vill bli en del av vårt härliga gäng.

Vi erbjuder ett utvecklande och stimulerande arbete där vi gärna ser att du som person är med och utvecklar vår affär tillsammans med oss. Vi satsar långsiktig på vår personal. Vilket genererar karriärmöjligheter för de anställda som önskar gå vidare från en konsultroll till en mer specialiserad roll . Allt i takt med att bolaget växer.

 

Arbetet som lönekonsult innefattar att självständigt ansvara för hela löneprocessen. Tjänsten innefattar daglig kontakt med våra kunder där du kommer fungera som kontaktperson beträffande förekommande lönerelaterade frågeställningar.

Är du den vi söker?

Har du vad som krävs?

  • Har du 2-4 års erfarenhet av löneadministration?
  • Är du bekväm med att att kundsamtal på engelska?
  • Har du minst 2 års eftergymnasial utbildning?

Vi tar emot ansökningar fram tills den 26 april. Urval och intervjuer sker löpande.

Så vad väntar du på? Skicka din ansökan till Sofia Gonzalez redan idag. 

Skicka Ansökan 

 

 

 

en av nordens största redovisningsbyråer

Amesto AccountHouse.

Genom rådgivning och outsourcing hjälper Amesto AccountHouse företag utveckla och effektivisera digitala processer inom lön, redovisning och HR.

Amesto AccountHouse Sverige har två år i rad kvalat in på Veckans Affärers Superföretagslista. Företagets målsättning är att vara Nordens bästa och mest kvalitativa leverantör av lön- HR och ekonomitjänster för små och medelstora företag.