<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1258639957491496&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Sökwebbplats:

interim hr

GÖR ETT KLOKT BESLUT

Anlita en Interim HR-konsult.

Vi stöttar er.

Våra rutinerade HR konsulter stöttar er HR avdelning med kompetens när ni behöver extra resurser. Ni väljer själva om ni endast behöver hjälp några dagar i månaden eller ni önskar en helhetslösning. Vi hjälper er att hitta den optimala lösningen baserad på era behov.

En interim HR-konsult kan hjälpa till vid:

  • Sjukdom eller annan frånvaro.
  • En extra resurs vid intensiva perioder.
  • En resurs mellan anställningar.
  • Vid behov av flexibilitet t ex deltidsuppdrag.

Vi tillhandahåller interimslösningar för både HR-chef, HR manager, HR-specialist och HR-administratör.

vi hjälper kvd

Så fungerar det att hyra en interim HR-konsult.

När ni hyr en interim medarbetare av oss skickar vi en av våra erfarna konsulter till ert företag. Under den avtalade perioden så ingår konsulten som en del av ert team. Om ert behov av hjälp varierar så är det inga problem. Ni betalar endast för de effektiva timmarna.

Att hyra in en interim konsult är med andra ord en flexibel lösning men också säker. Ni kan vara trygga med att alltid få hjälp när ni behöver det.

spara pengar

Sänk era kostnader.

Ni betalar endast för de timmar som ni faktiskt använder er utav när ni hyr en interim HR-konsult av oss. Ni slipper personalkostnader så som pension, semester, sjukdom och utbildning när ni anlitar en interim konsult. Och på så sätt så minskar ni era fasta kostnader samtidigt som ni får hjälp av en specialist.

Vad gör en interim HR-konsult?

En interim konsult är till ert förfogande och inom ert företag under begränsad tid. Här möter vi era behov utifrån era specifika krav och behov. 

Detta kan en interim HR-konsult hjälpa er med.

Oavsett om det är punktinsatser vid högre arbetsbelastning, HR-support, Chefsstöd eller att säkerställa effektiva arbetssätt och processer inom HR-administrationen så finns våra HR-specialister här för att täcka ert behov.

Fördelar för dig att anlita en interim lönekonsult.

Snabba punktinsatser under arbetstoppar eller frånvaro av er personal, utan ett behov att tillfälligt rekrytera någon.

Vi kan ofta ta fram en kandidat med kort varsel.

Vid behov av en interimslösning, tveka inte att kontakta oss!