<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1258639957491496&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Sökwebbplats:

Side 2 Toppbanner joshua-earle-4UexhWLVcnY-unsplash 1920x607

LÖNEHANTERING, REDOVISNING OCH HR

Om Amesto AccountHouse.

Vi på Amesto AccountHouse är en av nordens största löne- och redovisningsbyråer. Vi hjälper företag med allt inom lönefrågor, löpande redovisning och årsredovisningar samt HR. Vårt svenska kontor ligger  i Stockholm, på Vasagatan 11. Vi har också kontor i Norge och Danmark.

Vi finns i Sverige sedan 2011, hela Amestos historia från starten för ungefär 70 år sedan kan du läsa om här.

Vi står för ett personligt och nära samarbete och älskar att hjälpa företag med digitala lösningar, tjänster och rådgivning som förenklar och förbättrar arbetet. Våra kunder överlämnar tidskrävande administrativt arbete till oss för att själva få mer tid till att fokusera på sin kärnverksamhet. 

För oss är kundens upplevelse och att vi följer branschens standard väldigt viktigt. Därför har vi Auktoriserade och licensierade konsulter både inom lönehantering och redovisning. Vi är stolta medlemmar i SRF Konsulterna (srfkonsult.se). Som Auktoriserad byrå följer vi Svensk Standard för Auktoriserade Lönekonsulter (SALK) och Svensk Standard för Redovisningsuppdrag (REX).

rex-sigill-vi-arbetar-enligt
srf-300
Salk-sigill-vi-arbetar-enligt

Såhär skapar vi värde.

Amesto AccountHouse är en av nordens största redovisningsbyråer med filialer i Sverige, Norge och Danmark. Bolaget är en del av Amesto-koncernen, vilken även innefattar Amesto Solutions, Amesto TopTemp och Amesto Global.

Som en nordisk fullservicebyrå erbjuder vi kompletta lösningar till svenska såväl som internationella företag av alla storlekar. Med en tillgång till en bred och gedigen kompetens, kan vi erbjuda kvalitativa helhetslösningar för även de mer komplexa uppdrag.   

På Amesto drivs vi av att skapa värde för kunden. Därför lägger vi stort fokus på, både, teknologiutveckling av avancerade lösningar och kompetensutveckling hos anställda. 

Vårt mål är att erbjuda våra kunder de effektivaste systemen i kombination med hög och bred kompetens - Allt för att effektivisera och förenkla vardagen för oss själva och våra kunder.   

Simplifying Business. Simplifying Life.

Vår mission är att skapa lösningar som förenklar vardagen för oss själva och våra kunder.

Nature157_885x466
Askmore-black

Nyfikenhet är det som driver oss och vårt samhälle framåt. Viljan att lära sig nya saker och upptäcka nya svar leder till förenklade lösningar. 

Bra frågor är det som har tagit Amesto och våra kunder dit vi är idag, och det är frågorna som kommer att fortsätta driva oss in i framtiden.

 

Vi är värdeskapare

Affärer med huvudet och hjärtat.

Vi är värdeskapare: För våra ägare, medarbetare, partner och för samhället. I linje med vår filosofi om långsiktighet och generationsperspektiv bidrar vi till projekt som är gynnsamma för samhället under en längre period. Vi tror att tålamod är nyckeln till att uppnå mål. Våra värderingar skapar stolthet och mening kring det arbete vi gör och företaget vi bygger. Våra sociala projekt är nära kopplade till kärnverksamheten. Att vara värdeskapare med huvud och hjärta är djupt rotad genom våra ägare, chefer och anställda. Det är en del av vårt DNA.

#WORKSOMEWHEREAWESOME

På Amesto jobbar vi aktivt för att vara en “An awesome place to work”. Vår målsättning är att erbjuda våra anställda en trivsam arbetsmiljö, chans att påverka och möjlighet att utvecklas.

Besök vår karriärsida för att hitta lediga tjänster.

Kvadratisk 466x466 casey-horner-Fu62uhr4xqc-unsplash

Vad säger våra kunder?

Det viktigaste är att ha nöjda kunder, det är trots allt det vi lever på. Så det är därför viktigt att lyssna på kunderna och ha en bra dialog med dem. Vi blir bättre av att bli utmanade och vårt mål är att ha marknadens bästa kundresa.

People14_885x466

People, planet och profit

Idag följer vi upp våra ledare utifrån Triple Bottom Line med parametrarna People, Planet och Profit. Vår ambition är att förändringar ska initiera en kedjereaktion, där varje länk i hela organisationen ska utmanas till att arbeta med de tre P:na – People, Planet och Profit.

Fågel

Vi sponsrar Team Rynkeby.

Team Rynkeby är ett europeiskt välgörenhetsprojekt som cyklar till Paris för att samla in pengar till barn med kritiska sjukdomar.

Detta är ett viktigt syfte för oss på Amesto AccountHouse, och vi är mycket stolta över att vara deras GULD-sponsor. År 2023 donerade Team Rynkeby 108 miljoner till organisationer som hjälper barn med kritisk sjukdom. Det primära målet med pengarna är att stödja forskning om barncancer. Läs mer om Rynkeby här

SE_team-2024

HAR DU FRÅGOR OCH FUNDERINGAR?

Tveka inte att höra av dig.