<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1258639957491496&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Sökwebbplats:

3. jun

HR-tips inför sommaren

Sommaren ligger för våra fötter. De kommande veckorna är en bra tid för reflektion och återhämtning så att du kan komma tillbaka med ny kraft och glädje för kommande projekt.

Nu är det en jättebra tid för att se över hur du som företag vill utveckla ditt företag och dina medarbetare.

Det är personalen som är kärnan i verksamheten och arbetsgivare som satsar på en frihet till personlig utveckling, hälsa och välmående i vardagen kommer att stå som vinnare i slaget om de personer som ger sitt förtroende och sina kompetenser för en fortsatt utveckling och tillväxt.

När du efter semestern kommer tillbaka med förnyad energi och nya visioner som du vill förverkliga, vad kan då vi på Amesto AccountHouse hjälpa dig med?

Här är några HR-relaterade insatser som är extra viktiga nu, där våra HR-konsulter kan stötta er verksamhet:

  • Hösten är en bra tidpunkt för medarbetarsamtal, eller uppföljning av mål och prestation som satts tidigare på året.
  • Det kanske är nödvändigt med en omorganisation för att ta vara på medarbetarnas personliga styrkor på bästa sätt?
  • Det kanske är dags att satsa extra mycket på friskvård och hälsa, för att öka personalens välbefinnande och trivsel, som i sin tur ger energi och ökad prestation. Vi har många råd, idéer och uppslag.
  • Ni behöver kanske skapa tydliga dokument för att minska ovisshet och återkommande frågor. Med en personalhandbok och även en chefshandbok på plats så förtydligas företagets policyer och processer tillsammans med lagar och regler från ev. kollektivavtal.
  • Att börja hösten med att skicka ut en medarbetarundersökning är kanske något ni behöver göra för att förstå vad som är viktigt och vad som bör prioriteras inom organisationen.

Dessa saker och mycket mer därtill kan vi avlasta dig och ditt företag med.

Vi vill önska dig en härlig sommar med mycket avkoppling och många fina stunder tillsammans med nära och kära!

Sofia Gonzalez Human resources