<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1258639957491496&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Sökwebbplats:

26. jan

Såhär väljer du rätt outsourcing leverantör.

Ibland kan det vara svårt att hitta rätt i djungeln av outsourcingbolag. Vi har därför valt att lyfta lite tankar hur du ska tänka när du väljer din outsourcing leverantör av ert företags lön, redovisning och HR-tjänster.

En process för att outsourca hela eller delar av sin verksamhet till extern part har oftast tre steg.

Ett – Tanken börjar gro. Visst vore det väl skönt att ha en trygg och säker leverans av lön och redovisning som inte påverkas av semestrar, sjukfrånvaro eller föräldraledigheter?
Två – Kostnadskalkyl och riskanalyser skapas och diskuteras. Kort därefter fattas beslutet.
(Det är faktiskt ofta både billigare och mindre riskfyllt att lägga ut den här typen av arbete på extern part än att ha kvar den internt)
Tre - Urvalsprocessen drar igång och det är dags att börja jämföra byrå mot byrå.

 


 

Vi på Amesto Accounthouse är en leverantör som...

  • Leder med hjärta och hjärna. Vi är familjeägda till skillnad från många andra aktörer som ägs av riskkapitalister.
    Vi styrs inte av pengar på sista raden utan har en trippel bottom line – People Planet Profit.
    Vi vill ge tillbaka till vår värld och de människor vi möter. Vi mäts därför på både hållbarhet, kund och medarbetarnöjdhet samt lönsamhet. Vi samarbetar med flertalet aktörer för att få till en mer hållbar planet och har bland annat tagit fram ett gratis rapportpaket inom hållbarhet till alla våra kunder.
  • Jobbar med proaktiv rekrytering. Det betyder att vi rekryterar först – och tar in kunder sen.
    Detta gör vår verksamhet hållbar och gör så du som ny kund (eller befintlig kund) har fullt fokus från din konsult redan från start då vi arbetar med att ha en beläggningsplanering som fungerar långsiktigt. Hos oss kommer du alltid känna att du och ditt bolag får den uppmärksamheten du behöver.

  • Blandar hungriga nyexaminerade med seniora konsulter för att få till det bästa av två världar. Hela 40% av vår personal på löneavdelningen är auktoriserade via SRF. En auktorisation via SRF är en kvalitetsstämpel som visar att konsulten dels blivit godkänd på skriftligt prov samt upprätthåller och uppdaterar sina kunskaper genom aktualitetstimmar årligen. Som kund hos Amesto kan du därför känna dig trygg i att kompetensen finns inom gruppen.

  • Har kontor i Sverige, Norge och Danmark samt har en samarbetspartner i Finland. Detta innebär att vi kan erbjuda en nordisk helhetslösning där du som kund får hjälp med de nordiska lönerna av en lokal lönekonsult men har en KAM i det landet där ni är störst för strategiska frågor och eskaleringar.

Vill du komma i kontakt med oss? Använd formuläret nedan.

Åsa Bergström Affärsområdeschef Payroll