<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1258639957491496&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Sökwebbplats:

Bokföringshjälp

Bokföringshjälp för små och stora företag.

Löpande bokföring hjälper dig hålla koll på företagets resultat.

Bokföringshjälp.

Bokföring, löpande bokföring - vi gör den åt dig och levererar allt som krävs till myndigheterna i tid. Du kan du fokusera på att skapa värde för ditt företag.

Vi har erfarna redovisningskonsulter som kan det här med bokföring. Du behöver aldrig oroa dig för sjukdom eller semester, vi finns alltid på plats för dig och din redovisning.

Fokusera

Låt oss hjälpa dig med bokföringen - du får bättre koll.

Genom att ta hjälp med bokföringen får du mer tid för det du vill göra – driva ditt företag.

Löpande bokföring är själva kärnan i bolagets redovisning. Det innebär att alla organisationens verifikationer bokförs i rätt ordning på rätt sätt. Vi har erfarna redovisningskonsulter och vi vet hur viktigt det är att den löpande redovisningen genomförs på korrekt sätt. Vi håller koll på skatter och avgifter, bevakar företagets skattekonto och gör inbetalningar när det är dags.

Hur vi hjälper dig med din bokföring.

ladda upp digitalt
  • Digital bokföring där alla dina underlag laddas upp direkt i våra program (levfakturor, kvitton och utlägg).
  • Har du hamnat efter? - vi hjälper dig med kundfakturering, hantering av leverantörsfakturor, avstämning av balanskonton, rapporter internt och externt.
  • Vi avslutar ditt räkenskapsår och hjälper dig med Årsbokslut och årsredovisning, inkomstdeklarationer (bolagsdeklarationer och privata inkomstdeklarationer,
    K10-bilagan m m).

Få hjälp med bokföringen idag.

Vare sig du är småföretagare eller arbetar på ett stort bolag så finns vi här, hela vägen. Kontakta oss så ser vi hur vi bäst kan hjälpa just dig.