<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1258639957491496&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Sökwebbplats:

awesome place

AWESOME PLACE TO WORK

Jobba på Amesto AccountHouse.

Life is now

Work somewhere awesome.

Lönsamhet och hållbarhet hänger ihop. Därför mäts vi efter dessa tre områden: People, Planet och Profit. På Amesto jobbar vi aktivt för att vara en “An awesome place to grow”.

Vår målsättning är att erbjuda våra anställda en trivsam arbetsmiljö, chans att påverka och möjlighet att utvecklas. 

work somewhere awesome

Vad säger våra medarbetare?

Det bästa med att jobba på Amesto är kontakten med kollegor, den är hjärtlig och öppen och det finns en positiv energi här som smittar av sig.Dessutom finns det grymt mycket kompetens bland oss så det finns många att bolla komplexa lönefrågor med.

Johanna
Auktoriserad Lönekonsult

Det bästa med att jobba på Amesto är att det är högt i tak. Det finns en trygghet och en gemenskap. People är vårt främsta P och det känns. Jag känner att på Amesto får jag utvecklas och jag får möjlighet att nå min fulla potential.

Julia
Implementationskonsult

Det bästa med att jobbar på Amesto är friheten och ansvaret man har med att själv planera sitt arbete mot kunderna. Här finns så mycket kompetens och utvecklingsmöjligheter. Kontakten med kunder och kollegor ger så mycket positiv energi .

Lena
Lönekonsult

På Amesto ser vi att allting börjar och slutar med våra medarbetare. Nyckeln till vår framgång är att maximera potentialen i våra medarbetare. Glada, stimulerade och kunniga medarbetare gör att kunden får bättre lösningar. Nöjda kunder gör att medarbetarna får positiv bekräftelse och då kommer viljan att gå den extra milen. Vi tror på att ha en kultur där du ständigt erbjuds nya utmaningar där du i anpassad takt får både bredda och fördjupa din kunskap. Vi tror på att ha ett nära ledarskap där du har tryggheten i tät dialog med din närmaste ledare. Vi tror att de som trivs på Amesto har de varmaste hjärtan och de smartaste huvuden. Vi vill varandra väl och vi gör varandra goda. Vi håller vad vi lovar och vi talar till och aldrig om. Det är några av de leveregler som sätter prägel på vår kultur. En kultur som uppmanar till engagemang, initiativ och eget ansvar.

Vi vill vara ett Awesome place to work för dig.

Work somewhere awesome.

Vi tror att vi genom att vara ett ”Awesome Place to Work” gör att vi både behåller och attraherar de smartaste huvudena. De smarta huvudena med de varmaste hjärtan. Work somewhere awesome är ett ställe där utvecklingsmöjligheter, tillit och samarbete är centralt. Vi investerar aktivt i vår arbetskultur på både strategiskt, taktiskt och operativt plan.

starta din karriär

Börja din karriär

På Amesto AccountHouse.

Det spelar roll vem du väljer att arbeta för, vilka leverantörer du använder och de små sakerna du gör för människorna runt omkring dig och miljön, varje dag. Gör du bra val? På Amesto tror vi att det handlar om de små sakerna. Vi har gjort #askmore till en del av vårt DNA och vi vill skapa en gnista för att få dig att börja ställa frågor. Inte bara om vinst, utan om människor och vår planet också.

Amestos vision är att vara en fantastisk arbetsplats för sina anställda. Vi är summan av människorna som jobbar här. De som brinner för att leverera är engagerade och bidrar till att skapa en bra arbetsplats och serva kunderna bättre.

Om oss

Vi på Amesto AccountHouse är en av nordens största löne- och redovisningsbyråer. Vi hjälper företag med allt inom lönefrågor, löpande redovisning och årsredovisningar samt HR. Vårt svenska kontor ligger i Stockholm, på Vasagatan 11.
jordklot kvd

Hållbar förvaltning

Idag följer vi upp våra ledare utifrån Triple Bottom Line med parametrarna People, Planet och Profit. Om exempelvis ekonomiska resultat uppfylls, men People och Planet ligger under minimikraven, uppnås inte målen helt. Vår ambition är att förändringar ska initiera en kedjereaktion.

Vill du jobba hos oss?

Följ länken för att se våra lediga tjänster.