<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1258639957491496&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Sökwebbplats:

Hjälp med bokslut

Hjälp med bokslut.

Få professionell hjälp med ditt bokslut och årsredovisning, så att du kan fokusera på att driva och utveckla ditt företag. Det spelar ingen roll om det gäller ett förenklat årsbokslut eller en ingående årsredovisning, vi anpassar vår tjänst efter din verksamhet och förutsättningar.

Du får hjälp av en personlig konsult som är väl insatt i de senaste regelverken. Självklart kan vi även hjälpa till annan typ av skatterådgivning som skulle dyka upp i samband med bokslutet. 

profissionell hjälp

Slipp stress och huvudvärk

Få experthjälp med bokslutet.

Vi förstår att bokslut och årsredovisningar kan vara både tidskrävande och komplicerade, särskilt när man samtidigt försöker driva och utveckla sitt företag. Därför erbjuder vi vår expertis för att hjälpa dig sköta dessa viktiga uppgifter på ett effektivt och korrekt sätt. 

Vi har lång erfarenhet inom området och ständigt uppdaterad kunskap om lagar och regler, vilket gör det tryggt, bekvämt och enkelt för dig att låta oss sköta de här uppgifterna för dig.

När du samarbetar med oss behöver du heller inte oroa dig för att bli försenad på grund av sjukdom eller andra anledningar. Våra konsulter kan fokusera på just ditt bokslut och blir inte distraherade av alla andra uppgifter man ställs inför som företagare. Hos oss finns det alltid en kompetent partner tillgänglig.

Vad för bokföringshjälp vi kan erbjuda dig.

 • Rådgivning kring bokslut och årsredovisningar för att optimera ditt företags ekonomi och skatteplanering.
 • Planering och genomförande av bokslutsmöten för att säkerställa en smidig och effektiv process.
 • Skapande av en korrekt och detaljerad bokslutsrapport som ger dig och dina intressenter en tydlig överblick över företagets ekonomiska situation.
 • Löpande bokföring och rapportering för att underlätta din vardag och ge dig ständig kontroll över företagets ekonomi.

Stöd från en auktoriserad redovisningsbyrå.

Amesto AccountHouse är en auktoriserad redovisningsbyrå och medlemmar i SRF Konsulterna.

Våra redovisningskonsulter följer SALK (Svensk Standard för Auktoriserade Lönekonsulter) och REX (Standard för Redovisningsuppdrag).

rex-sigill-vi-arbetar-enligt   Salk-sigill-vi-arbetar-enligt

Så får du hjälp med din bokföring och årsredovisning

Vi hjälper alla bolagsformer med bokföring och årsredovisning. Oavsett om du representerar ett stort aktiebolag, ett fåmansföretag eller en enskild firma kan vi hjälpa dig.

Det första som händer är att vi träffas för en inledande konsultation där vi går igenom din situation och förutsättningar. Vi reder ut vilka dokument som behövs tas fram, så som fakturor, kvitton och kontoutdrag. 

Våra redovisningskonsulter håller dig uppdaterad under hela processen och finns alltid tillgängliga för frågor.

Vad du behöver tänka på inför bokslutet.

För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt är det viktigt att du har koll på följande aspekter inför bokslutet:

Byråanstånd.

Se till att du har rätt byråanstånd för att få hjälp med ditt bokslut och årsredovisning. Om du är osäker på vad som gäller för just ditt företag kan vi på Amesto AccountHouse hjälpa dig att reda ut detta.

Kompletterande info inför deklarationen:

 • Årsbesked
 • Deklarationsblankett
 • Övriga uppgifter (resor till och från arbete, anskaffningsvärden för värdepapper etc.)

Datum du inte får missa.

Om ditt företags bokslut är av stort intresse, antingen internt eller externt, vill du förmodligen få klart bokslutet så tidigt som möjligt. För tidiga bokslut behöver vi få in dina uppgifter redan i Januari.

Årsredovisningen ska lämnas in senast sju månader efter räkenskapsårets slut. Om ditt räkenskapsår slutar 31 december är sista dagen för att lämna in årsredovisningen den 1 augusti.

Vad för material som behövs inför bokslutet:

 • Beslut om preliminärskatt
 • Skattsedel för senaste året
 • Bokföringsunderlag
 • Kontoutdrag
 • Kundfordringar
 • Leverantörsskulder
 • Inventeringslistor
 • Övrigt material som kan vara av intresse

Få hjälp med bokföringen digitalt.

Att samarbeta med Amesto AccountHouse är både enkelt och smidigt. Via vår digitala plattform kan du skicka in allt material när som helst, oavsett var du befinner dig. Självklart träffas vi gärna fysiskt men om det inte är möjligt går det lika bra att hantera allting digitalt. 

Tack vare vår flexibilitet kan vi alltid hjälpa dig. Dessutom går det fort. Du laddar upp dina underlag i vårt program och omgående har våra konsulter tillgång till allt material. Du kan luta dig tillbaka och vara lugn i att din bokföring ligger i säkra händer.

Bokföringen digitalt

Behöver du hjälp med deklarationen?

Amesto AccountHouse är en fullständig redovisningsbyrå och kan hjälpa dig med bokslutet, årsredovisningen men även deklarationen. Vi kan stötta dig genom hela processen, hjälpa dig att göra rätt avdrag, på rätt sätt, så att du kan fokusera på något annat. 

Vår deklarationshjälp innebär att vi sköter dina deklarationer löpande och ser till att den genomförs korrekt vid årets slut. Vi hanterar momsdeklarationer, skattedeklarationer och mycket mer för både privatpersoner och alla typer av företag.

Välj Amesto AccountHouse som din redovisningsbyrå.

Expertis och erfarenhet: Vi har lång erfarenhet och djupgående kunskap inom bokslut, årsredovisningar och deklarationer. Som medlemmar i SRF Konsulterna  kan du lita på att vi håller oss uppdaterade om lagar och regler samt branschens bästa praxis.

Personligt engagemang: Vi bryr oss om ditt företag och din framgång. Vi anpassar våra tjänster efter dina behov och arbetar nära dig för att säkerställa att du är nöjd med vårt arbete.

Tidsbesparing: Genom att anlita oss för ditt bokslut och årsredovisning får du mer tid över för att fokusera på att driva och utveckla ditt företag.

Digital kompetens: Vår digitala plattform och arbetsmetoder gör det enkelt för dig att samarbeta med oss, oavsett var i Sverige du befinner dig.

Kontakta oss idag för att få hjälp med ditt bokslut och årsredovisning och upptäck själv vad vi kan göra för dig. Tillsammans kan vi arbeta för att underlätta din vardag, ge dig den trygghet och expertis du behöver, och hjälpa ditt företag att nå nya höjder.