<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1258639957491496&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Sökwebbplats:

Användbara guider och checklistor

Användbara guider och checklistor.

Här har vi har samlat alla våra kostnadsfria guider, manualer och checklistor inom redovisning, lön och HR på ett ställe.

HUR MAN SÄTTER UPP EN BUDGET?

När du börjar med företagets budgetering kan det vara bra att gå igenom checklistan som vi har skapat. Har du tagit hänsyn till allt och säkrat en hållbar budget? Följ våra enkla steg så blir din budgetering mycket tydligare och mer överkomlig.
Människa röd mössa

Fem skäl till att du bör outsourca ut din redovisning.

Det finns flera anledningar till att du bör outsourca din redovisning till en professionell partner. De senaste åren har redovisningsbranschen stått inför både tekniska och strukturella förändringar.
Bi på blomma

6 tips för bra onboarding.

Det är mycket som avgör om en nyanställd får en bra eller dålig upplevelse sin första gång. Finns det bra rutiner för onboarding kommer medarbetaren bättre i gång. Ledaren och ansvarig har här ett stort ansvar och vi har gett dig några bra tips på vägen till en bra onboardingprocess.
6 tips för bra onboarding

VARFÖR OUTSOURCA FÖRETAGETS LÖN OCH HR TILL EN EXTERN PARTNER?

Lönehanteringen i företaget är superviktig och medarbetarna förväntar sig förstås att lönen kommer i rätt tid och att den stämmer. Alltid. Nu kan du ladda ner vår guide med goda råd om varför du bör överväga att avsätta ditt företags löne- och HR-administration till en extern partner.
Varför outsourca företagets lön och hr till extern partner

Guide för outsourca löne- och redovisningsfunktioner.

Att outsourca löne- och redovisningsfunktioner till extern partner kan vara ett bra sätt för företag att spara både tid och resurser. Med molnbaserade redovisningssystem och professionella revisorer i teamet kan du välja att outsourca hela eller delar av jobbet på entreprenad.