<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1258639957491496&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Sökwebbplats:

Skandia hållbarhetsdiplom

AMESTO ACCOUNTHOUSE

Första svenska företaget att tilldelas Skandias hållbarhetsdiplom.

Vi på Amesto AccountHouse är stolta över att meddela att vi har blivit det första svenska företaget att tilldelas Skandias prestigefyllda hållbarhetsdiplom. Utmärkelsen belönar vårt betydande framsteg inom hållbarhet, särskilt när det gäller medarbetarnas hälsa och ekonomiska trygghet.

Under det senaste året har vi uppnått imponerande resultat när det gäller vårt företags hälsotal. Vi har lyckats minska både sjukfrånvaro och personalomsättning, vilket är något vi är mycket stolta över. Skandia framhåller i sin motivering att "genom att ge era anställda en möjlighet att spara hållbart och att ni tar ansvar för friskare medarbetare bidrar ni till en ekonomisk trygghet för era medarbetare och en mer hållbar utveckling".

amesto diplom png
Skandia 400x400

Från vänster Lisa Holmqvist, Anna Hammarkvist, Sofia Gonzalez och Josefine Lundkvist.

Vår VD, Anna Hammarkvist, uttrycker sin glädje över att motta utmärkelsen: "Det gör oss otroligt glada över att få denna utmärkelse. Det är ett fint bevis på det arbete vi gör här aktivt på Amesto tillsammans med Skandia. Den kostnadsminskning vi ser lägger vi på hållbara investeringar i vår personal och det ger goda resultat."

Som företag arbetar vi dagligen enligt vår trippla värdegrund – People, Planet, Profit – och vi mäter kontinuerligt våra framgångar inom dessa områden. Vår strävan efter hållbarhet gynnar inte bara Amesto AccountHouse, utan bidrar också till en hållbar utveckling på bredare front. Anna Hammarkvist tillägger: "Vi är stolta över att bidra till en hållbar utveckling."

Skandias hållbarhetsdiplom belönar företag som uppvisar en stark och kontinuerlig förbättring inom socialt, miljömässigt och ekonomiskt ansvarstagande. Genom att erhålla detta diplom bekräftas Amesto AccountHouses engagemang för hållbarhet och vår position som en föregångare inom svensk företagshållbarhet.

Vi vill tacka Skandia för denna utmärkelse och ser fram emot att fortsätta vårt arbete för en mer hållbar framtid för våra anställda, vårt företag och vårt samhälle.

Har du några frågor om denna utmärkelse?

Tveka inte att höra av dig.

Sofia Gonzalez
Director of Human Resources
accounthouse.sverige@amesto.se