<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1258639957491496&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Sökwebbplats:

Semesterlöneskuld

INSPELAT WEBINAR

Kvalitetssäkring av semesterskuld

se WEBINARET

Så hanterar du semesterlöneskulden – Värdefulla insikter och råd från experten

Semesterperioden närmar sig med stormsteg. Har du koll på hur företagets semesterskuld påverkar din verksamhet? Semesterlöneskuld är något som varje företag behöver tänka på och hantera regelbundet, inte minst i samband med semestertider och när det är dags att betala ut semesterersättning till de anställda. 

Vi bjuder in till ett högaktuellt webinar torsdag 30 maj. Under tjugo effektiva minuter delar vi med oss av värdefulla insikter och råd kring hur du bäst hanterar semesterlöneskulden, för att undvika ovälkomna överraskningar och säkerställa företagets långsiktiga stabilitet.

I webinaret reder vi ut frågor som:


  • Vad innebär semesterlöneskuld i praktiken? 

  • Hur påverkar den personalens och företagets ekonomiska välmående?

  • Hur kan du använda informationen om semesterlöneskulden för att identifiera risker och fatta klokare, mer välgrundade affärsbeslut?

  • Vilka viktiga steg går vi igenom med våra nya kunder vid semesteruppsättningen för att säkerställa korrekt hantering och kvalitetssäkring?

Under webinaret möter du.

Åsa B-1

Åsa Bergström

Affärsområdeschef Payroll
Amesto AccountHouse

Ida Wärlinder

Ida Wärlinder

Team Manager & Payroll Consultant
Amesto AccountHouse

FYLL I DINA UPPGIFTER

Och se webinaret.