<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1258639957491496&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Sökwebbplats:

SMÅFÖRETAG

Who needs a CFO, when you can have Amesto GO?

AMESTO GO

Redovisningstjänster för småföretag.

Mindre, ägarledda bolag har ofta speciella behov kring sin redovisning. Företagets redovisning och vissa beslut kan ibland påverka ägarens privata ekonomi och vice versa. Denna typ av företag har ofta även speciella behov när det gäller systemstöd. Våra redovisningskonsulter har stor vana och djup kunskap kring dessa system, denna typ av kommunikation och dessa beslut och fungerar gärna som ett bollplank för er som vill det. 

Våra specialister på småföretag och ägarledda företag har stor vana och kunskap kring likviditetsplanering samt om hur exempelvis aktieutdelning, skatter och löner påverkar ditt bolag och dig personligen. Vid det första mötet går ni tillsammans igenom verksamheten och sätter en plan för hur ni ska arbeta, vem som gör vad och när. Har du några frågor under resans gång, eller vill ändra i några rutiner så är vi självklart anpassningsbara och lyhörda.

ONE, TWO, THREE. GO!

Så här enkelt kommer du igång.

 1. Du signerar ett digitalt kontrakt.
 2. Vi har ett start-upmöte via Mircrosoft Teams, Zoom, Google meet eller vad som passar dig där vi går igenom samtliga rutiner.
 3. Vi hämtar/du skickar över en .SIE fil.

Vi förstår att du vill ha en genomgång hur det fungerar innan. Så steg ett är egentligen att vi visar dig hur bra allting fungerar, vad du gör, vad vi gör och vilka typer av rapporter du kommer att få.

People163_466x466

FASTA PRISER

Problemfritt och superkoll från 1750 kr/månad. Amesto GO finns i olika varianter beroende på hur mycket hjälp du behöver. Allt till fasta priser. Men oavsett vilken variant du väljer får du ett riktigt redovisningsproffs som kundansvarig och det bästa systemstödet på marknaden.
Architecture26_466x466

AMESTO GO - ALL REDOVISNINGSHJÄLP EN SMÅFÖRETAGARE BEHÖVER:

 • Administration
 • Betalningar, reskontra
 • Löpande bokföring
 • Löner och arbetsgivardeklarationer
 • Kundfakturering, reskontra
 • Skattedeklarationer
 • Periodisk sammanställning, rapportering till SCB

 

 • Årsredovisning
 • Protokoll från bolagsstämman
 • Bokslutsrapport fr. auktoriserad konsult
 • Bolagsdeklaration
 • Din privata deklaration
 • Utdelning
 • Rådgivning kring din K10

Känn dig trygg med din redovisningskonsult.

Sist men absolut inte minst har vi känslan av trygghet i samband med redovisningen. Som småföretagare är det viktigt att du känner dig trygg med den du givit förtroendet att sköra företagets redovisning. Och det gör våra kunder, det märker vi i vår dialog och med dem och vi ser även att vi får många nya kunder genom rekommendationer.

VILKA RAPPORTER KOMMER DU ATT FÅ VARJE MÅNAD?

 • Balans och resultatrapporter
 • Kostnads- och intäktsanalyser.
 • Kund- och leverantörsreskontra.

Alla konsulter på Amesto AccountHouse är riktiga super-duperekonomer, så om du vill ha ytterligare rapporter, grundliga genomgångar eller tips på åtgärdsplaner så ställer vi gärna upp med det. Självklart, med nöje!

Bokslut och årsrapport ingår självklart i din månadskostnad.

Systemlösning för mindre bolag.

Rätt ekonomi- och redovisningssystem är viktigt för mindre företag. Vi gissar att du vill ha en enkel överblick över verksamheten. Kanske vill du göra vissa saker själv medan vi tar hand om det andra. Och med stor sannolikhet kommer du också vilja kunna sköta mycket av arbetet med din smart-phone. För de flesta av våra mindre företag använder vi Fortnox. Ett marknadsledande system, vars molnbaserade lösning med största sannolikhet även du kommer att älska. Att du skulle älska ett system är kanske lite väl starka ord, men låt oss istället säga att du kommer att älska det våra konsulter och systemet gör för din överblick av ditt bolags ekonomi. Kontakta oss så berättar vi mer!

Här hittar du allt det finstilta om Amesto GO.

Amesto GO bygger på att vi använder vår kompetens och de bästa systemen för småföretagare, och så hjälps vi åt. Du kommer att behöva ladda ner några hjälpmedel till din dator, surfplatta eller telefon (kostnadsfritt) som du kan använda för att se rapporteringen, godkänna leverantörsfakturor och även skicka iväg dina fakturor.

Va, ska jag fakturera kanske du tänker nu – men bara lugn. Det blir både bättre och billigare om du skickar iväg dina fakturor själv. Vi kan hjälpa dig att göra mallar och lägga upp kunder i systemet. Men du vet vilket arbete du utfört eller vad du har sålt, så du vet vad du ska ha betalt. Det är bättre att du meddelar kunden detta direkt istället för oss. Vi är smarta nog att lista ut hur det ska bokföras genom att titta på kundens faktura.

Kontakta oss så berättar vi mer

HR Lön Redovisning