Amesto AccountHouse AB

Årets Superföretag 2019.

Amesto Accounthouse | Årets Superföretag 2019

Amesto AccountHouse AB är för tredje året i rad utsett till ett av Sveriges 717 Superföretag 2019.

Kriterierna för att komma med på listan är att man, minst 4 år i rad, når högt ställda krav på tillväxt, lönsamhet och avkastning på kapital.

"Jag är så stolt och glad vilken resa vi gör, säger Anette Ullén VD och grundare av Amesto AccountHouse AB".

För 15:e året i rad presenterar Veckans Affärer Sveriges Superföretag

För 15:e året i rad presenterar Veckans Affärer Sveriges Superföretag, i år blev det 717 företag som utklassar allt och alla. "Högkonjunkturen är över" konstaterade Konjunkturinstitutet nyligen. Ett tydligt bevis på detta är årets Superföretagslista, bolagen som fyra år i rad klarar högt ställda krav på tillväxt, lönsamhet och avkastning på kapital.

I år blev det 717 företag som kom med. Något färre än förra årets 728. kraven är stenhårda – bara drygt en promille av alla bolag hamnar på listan.

– Egentligen är kriterierna vi använder så tuffa att inga företag borde komma igenom det nålsögat, säger Per Weidenman, senior analytiker från Bisnode som har varit med och tagit fram konceptet bakom listan.

Superföretagen – Så tar vi fram listan

Listan består av alla de svenska aktiebolag (med en omsättning över 10 miljoner det senaste året) som har haft bättre tillväxt, vinst, avkastning, effektivitet, kapitalstruktur och finansiering än andra jämförbara företag.

Det räcker inte att ha en bra utveckling i ett eller två år. Superföretagen har presterat väldigt bra under varje parameter under fyra års tid.

Varje företag och bransch bedöms efter sina förutsättningar, storlek och verksamhet. En "superprestation" inom en bransch behöver inte betyda att den är det inom en annan. På så vis går det att identifiera de bästa företagen oavsett låg- eller högkonjunktur.

Hela listan med alla 717 Superföretag 2019 hittar du nedan, med möjlighet att ranka på de olika nyckeltalen.

Se hela listan

Anette Ullén - VD, Amesto AccountHouse AB

"Jag känner otrolig stolthet".

 

Jag är så stolt och glad vilken resa vi gör, säger Anette Ullén VD och grundare av Amesto AccountHouse AB .

Ett stort tack till alla mina fantastiska medarbetare för det arbete och engagemang ni lägger ner varje dag, året om, säger Anette Ullén.

Kundanpassade lösningar & Rådgivning

Lön, Redovisning, HR

Vi erbjuder helhetslösningar, outsourcing, och rådgivning som förenklar hanteringen av:

 

Kontakta Oss