Årets superforetag

Årets Superföretag

-Jag känner en otrolig stolthet och glädje för att vi för andra året i rad har blivit ett Superföretag. Ett stort tack till alla mina fantastiska medarbetare för det arbete och engagemang ni lägger ner varje dag året om, säger Anette Ullén VD Amesto Accounthouse AB.

här är Sveriges 728 Superföretag 2018

Bolagen som utklassar allt och alla

Nytt rekord, igen! Hela 728 svenska företag kvalar in på Veckans Affärers Superföretagslista 2018. Från Volvo Lastvagnar till Gyllenhaks Byggnadsvård.

Sveriges näringsliv fortsätter fram på högvarv, och allra bäst går det för de 728 bolag som i år kvalar in på Veckans Affärers Superföretagslista. Det betyder 87 fler än förra året, en ökning med 14 procent. Men det betyder fortfarande att det bara är en knapp promille av alla Sveriges företag som kan titulera sig Superföretag 2018.

För att komma med i rankingen och kvala in som ett av Veckans Affärers Superföretag krävs att bolaget fyra år i rad klarar högt ställda krav på tillväxt, lönsamhet och avkastning på kapital. Sedan den allra första Superföretagslistan för 14 år sedan är det i dag 174 procent fler bolag som klarar de tuffa kriterierna.


Men då har vi också, allt sedan finanskrisens slut 2009, bevittnat en rekordlång och stark högkonjunktur.