Om oss

Amesto Accoounthouse AB - Årets Superföretag!

För att komma med i rankingen och kvala in som ett av Veckans Affärers Superföretag krävs att bolaget fyra år i rad klarar högt ställda krav på tillväxt, lönsamhet och avkastning på kapital.

Läs mer

 

Allt inom redovisning, lön och HR

Vi hjälper dig med allt inom redovisning och lönehantering. Hos Amesto AccountHouse kan vi erbjuda tjänster inom lön- och personaladministration, redovisning, etableringstjänster, rådgivning mm. Alla våra anställda har lång och dokumenterad erfarenhet inom sina respektive kompetensområden. Våra kunder är allt från små ägarledda bolag till stora koncerner och internationella bolag. Hos oss gör vi ingen skillnad på storlek på kund utan alla våra kunder är lika viktiga.  

Kontakta oss

Om Amesto AccountHouse

Amesto AccountHouse etablerades 2004 och är en del av Amestokoncernen. Vi är idag en av de största Nordenbaserade redovisningsbyråerna.

Hos Amesto AccountHouse kan vi erbjuda tjänster inom lön- och personaladministration, redovisning, etableringstjänster, rådgivning mm.  Alla våra anställda har lång och dokumenterad erfarenhet inom sina respektive kompetensområden.              
              
Våra kunder är allt från små ägarledda bolag till stora koncerner och internationella bolag. Hos oss gör vi ingen skillnad på storlek på kund utan alla våra kunder är  lika viktiga.              

Vi har som mål att ge dig som kund möjlighet att fokusera på det du kan bäst och låta oss ta hand om det administrativa. Funktionalitet tillsammans med ledande programutvecklare gör att vi löpande arbetar för att ligga i framkant när det gäller service, IT och kompetens.              

Vårt mål är att hitta den effektivaste lösningen för respektive kund. Det kan vara en standardlösning eller en helt avtalsanpassad branschlösning.

Vi arbetar varje dag för att förverkliga våra ledord, kommunikation, kvalitet och kompetens!              
              
Kommunikation              
Genom en löpande dialog med våra kunder bidrar vi till att öka kompetensen både hos våra kunder och internt hos AAH. En bra kommunikation ger oss styrka och möjlighet till ett nära och utvecklande samarbete med våra kunder.              
              
Kvalitet              
Vi skall bygga konkurrensfördelar genom att leverera bättre kvalitet än våra konkurrenter. Vi ska stärka vår position på marknaden genom att ständigt ligga i framkant med rutiner för kvalitetssäkring av våra leveranser.               
              
Kompetens              
Via kvalificerade rekryteringar, löpande kompetensutveckling hos både medarbetare och chefer ska vi bygga konkurrensfördelar.  Vårt mål är 100% nöjda medarbetare. Goda medarbetare är goda ambassadörer och det genererar bättre utfört arbete och resultat för våra kunder.