Lokal kunskap ger trygg leverans

Produktion sker i respektive land, och levereras av våra egna anställda, inte av en tredje part. Det betyder att du får en säkrare leverans av högre kvalitet. Eftersom specialisterna sitter i respektive land är vi alltid uppdaterade på de lagar och regler som gäller i vardera land, och du kan vara säker på att ditt företag alltid följer lokala regelverk.

Läs mer om redovisning
95-620x355.jpg
21-620x355.jpg

Molnbaserad nordisk systemlösning

Amesto AccountHouse levererar tjänster inom de två ledande molnbaserade redovisningsprogrammen på marknaden: Visma och Xledger. Detta är kompletta standardlösningar som kan anpassas till just era behov. Vi har också lång erfarenhet av integrationer mellan våra egna produktionssystem och våra kunders stödsystem. När du har kontor i olika länder är det mycket enklare att jobba i ett system – tillsammans hittar vi den bästa lösningen för dig.

Simplifying Nordic Accounting

Med vår nordiska lösning får du gemensam rapportering samt en key account manager att förhålla dig till, och med ett molnbaserat ekonomisystem är det enkelt att jobba tvärs över landsgränserna. 

Läs mer om Nordic Accounting

 

Funderar du på att outsourca?

Outsourcing av ekonomifunktionen bidrar ofta till att skapa en kostnadseffektiv verksamhet och frigör värdefull tid. Du behöver inte heller ha ingående kunskap om momsregler, skatteregler, ersättningssystem och inlämningsdatum till offentliga myndigheter.

Kontakta oss
38-620x355.jpg
61-620x355.jpg

Nordiskt shared service center

Oavsett om du behöver hjälp med redovisning, lön och HR eller ett nytt affärssystem, nya medarbetare eller översättning så kan du få det av oss. Vi är en one-stop-shop och hos oss får du allt stöd du behöver för att driva affärsverksamhet i Norden.

Ta kontakt

Anette Ullen | CEO Amesto AccountHouse Sverige

Anette Ullen
CEO
Amesto AccountHouse 
Sverige

Skicka e-post

Petter Buran | salgs- og markedsdirektør

Petter Buran 
Sälj- och marknadschef 
Amesto AccountHouse 
Norge

Skicka e-post

Marianne Johansson | CEO Amesto AccountHouse Danmark

Marianne Johansson
CEO
Amesto AccountHouse 
Danmark

Skicka e-post

Nordic accounting | shared services

Generell kontaktinfo
Nordic AccountingSkicka e-post

Relaterade tjänster

Global Payroll Awards
Amesto AccountHouse AB har två år i rad vunnit på Global Payroll Awards.  

The Payroll Awards 2017         Amesto AccountHouse AB vann priset In-Country Payroll Provider of the Year