Redovisningsbyrå

Lönehantering, redovisning och HR

En av nordens största löne- och redovisningsbyråer.

Vi på Amesto AccountHouse är en av nordens största löne- och redovisningsbyråer. Vi hjälper företag med allt inom lönefrågor, löpande redovisning och årsredovisningar samt HR. Vårt svenska kontor ligger på söder i Stockholm, på Rosenlundsgatan 54. Vi har också kontor i Norge och Danmark.

Vi finns i Sverige sedan 2011, hela Amestos historia från starten för ungefär 70 år sedan kan du läsa om här.

Vi står för ett personligt och nära samarbete och älskar att hjälpa företag med digitala lösningar, tjänster och rådgivning som förenklar och förbättrar arbetet. Våra kunder överlämnar tidskrävande administrativt arbete till oss för att själva få mer tid till att fokusera på sin kärnverksamhet.  

 

För oss är kundens upplevelse och att vi följer branschens standard väldigt viktigt. Därför har vi Auktoriserade och Licencierade konsulter både inom lönehantering och redovisning. Vi är självklart medlemmar i SRF Konsulterna (srfkonsult.se) samt följer Svensk Standard för Auktoriserade Lönekonsulter (SALK) och Svensk Standard för Redovisningsuppdrag (REX)

 

 

Superföretag

Amesto AccountHouse AB har tre år i rad hamnat på Veckans Affärers Superföretagslista. 

 

 


Simplifying Business. 
Simplifying Life. 

Vår mission är att skapa lösningar som förenklar vardagen för oss själva och våra kunder

 

Så här skapar vi värde

Amesto AccountHouse är en av nordens största redovisningsbyråer med filialer i Sverige, Norge och Danmark. Bolaget är en del av Amesto-koncernen, vilken även innefattar Amesto Solutions, Amesto TopTemp och Amesto Global.

Som en nordisk fullservicebyrå erbjuder vi kompletta lösningar till svenska såväl som internationella företag av alla storlekar. Med en tillgång till en bred och gedigen kompetens, kan vi erbjuda kvalitativa helhetslösningar för även de mer komplexa uppdrag.   

På Amesto drivs vi av att skapa värde för kunden. Därför lägger vi stort fokus på, både, teknologiutveckling av avancerade lösningar och kompetensutveckling hos anställda. 

Vårt mål är att erbjuda våra kunder de effektivaste systemen i kombination med hög och bred kompetens - Allt för att effektivisera och förenkla vardagen för oss själva och våra kunder.   

VÅRA LEDORD ÄR

Kvalitet, Kommunikation och Kompetens

 

Lär dig mer om Amesto - Vika vi är, när det startade och hur vi har kommit dit vi är dag. 

 
 
#Awesome place to work

På Amesto jobbar vi aktivt för att vara en “An awesome place to work”. Vår målsättning är att erbjuda våra anställda en trivsam arbetsmiljö, chans att påverka och möjlighet att utvecklas.

Besök vår karriärsida för att hitta lediga tjänster.

 
 
#Ask More 

Nyfikenhet är det som driver oss och vårt samhället framåt. 

Viljan att lära sig nya saker och upptäcka nya svar leder till förenklade lösningar. 

Bra frågor är det som har tagit Amesto och våra kunder dit vi är idag, och det är frågorna som kommer att fortsätta driva oss in i framtiden.

 
 
#Simplifying Business

Genom att ställa frågor och jobba för kommunikation, kvalitet och kompetens skapar vi tillsammans lösningar som förenklar. 

 

#askmore

Vi har svar på dina frågor

Ställ en fråga