simplifying business

Nordic Accounting.

Har du en verksamhet i flera nordiska länder?

Då vi har specialister i flera nordiska länder har vi ingående kunskap om vilka regelverk som gäller för respektive land. Du kan därmed känna dig trygg med att ditt bolag alltid följer lokala lagar och regelverk. 

Hos oss får Du får du en unik nordisk, molnbaserad redovisningslösning - En effektiv gemensam nordisk rapportering tvärs över landsgränserna. 

Tjänster, systemlösningar och kvalificerad rådgivning från specialiserade konsulter. 

 

Molnbaserad nordisk systemlösning

Amesto AccountHouse levererar tjänster inom de två ledande molnbaserade redovisningsprogrammen på marknaden: Visma och Xledger. Detta är kompletta standardlösningar som kan anpassas till just era behov. Vi har också lång erfarenhet av integrationer mellan våra egna produktionssystem och våra kunders stödsystem. När du har kontor i olika länder är det mycket enklare att jobba i ett system – tillsammans hittar vi den bästa lösningen för dig.

Nordiskt shared service center

Oavsett om du behöver hjälp med redovisning, lön och HR eller ett nytt affärssystem, nya medarbetare eller översättning så kan du få det av oss. Vi är en one-stop-shop och hos oss får du allt stöd du behöver för att driva affärsverksamhet i Norden.

Vad har du för HR-behov?

Berätta för oss så hjälper vi dig.

Kontakta oss

Genom att låta våra specialister överta hela eller delar av er ekonomifunktion så kan du minska kostnaderna. Samtidigt får du tillgång till hög kompetens. Flera av våra redovisningskonsulter är auktoriserade.

 

Det kan vara en utmaning att verka på flera marknader. Med vår nordiska kunskap levererar vi inte bara redovisning. Du får också extra trygghet genom att våra rådgivare bistår dig löpande vid behov.

 

Eftersom vi vet att det är viktigt med kontroll får du gemensam rapportering, tvärs över landsgränserna. Du får rapportering i samma valuta, drilldown, insikter och analyser, och överskådliga rapporter så att du har full kontroll.