<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1258639957491496&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Sökwebbplats:

lÖnehantering, redovisning och hr

En av nordens största löne- och redovisningsbyråer.

Vi på Amesto AccountHouse är en av nordens största löne- och redovisningsbyråer. Vi hjälper företag med allt inom lönefrågor, löpande redovisning och årsredovisningar samt HR. Vårt svenska kontor ligger på söder i Stockholm, på Rosenlundsgatan 54. Vi har också kontor i Norge och Danmark.

Vi finns i Sverige sedan 2011, hela Amestos historia från starten för ungefär 70 år sedan kan du läsa om här.

 

Vi står för ett personligt och nära samarbete och älskar att hjälpa företag med digitala lösningar, tjänster och rådgivning som förenklar och förbättrar arbetet. Våra kunder överlämnar tidskrävande administrativt arbete till oss för att själva få mer tid till att fokusera på sin kärnverksamhet. 

För oss är kundens upplevelse och att vi följer branschens standard väldigt viktigt. Därför har vi Auktoriserade och Licencierade konsulter både inom lönehantering och redovisning.

Vi är självklart medlemmar i SRF Konsulterna (srfkonsult.se) samt följer Svensk Standard för Auktoriserade Lönekonsulter (SALK) och Svensk Standard för Redovisningsuppdrag (REX)

srf-300

 Salk-sigill-vi-arbetar-enligt   rex-sigill-vi-arbetar-enligt

Simplifying Business. Simplifying Life.

Simplifying Business. Simplifying Life.

Vår mission är att skapa lösningar som förenklar vardagen för oss själva och våra kunder.

SÅ HÄR SKAPAR VI VÄRDE
Amesto AccountHouse är en av nordens största redovisningsbyråer med filialer i Sverige, Norge och Danmark. Bolaget är en del av Amesto-koncernen, vilken även innefattar Amesto Solutions, Amesto TopTemp och Amesto Global.

Som en nordisk fullservicebyrå erbjuder vi kompletta lösningar till svenska såväl som internationella företag av alla storlekar. Med en tillgång till en bred och gedigen kompetens, kan vi erbjuda kvalitativa helhetslösningar för även de mer komplexa uppdrag.   

På Amesto drivs vi av att skapa värde för kunden. Därför lägger vi stort fokus på, både, teknologiutveckling av avancerade lösningar och kompetensutveckling hos anställda. 

Vårt mål är att erbjuda våra kunder de effektivaste systemen i kombination med hög och bred kompetens - Allt för att effektivisera och förenkla vardagen för oss själva och våra kunder.   

VÅRA LEDORD ÄR - People, Planet, Profit

Lär dig mer om Amesto - Vika vi är, när det startade och hur vi har kommit dit vi är dag.

 

Vi är värdeskapare

Affärer med huvudet och hjärtat.

Vi är värdeskapare: För våra ägare, medarbetare, partner och för samhället. I linje med vår filosofi om långsiktighet och generationsperspektiv bidrar vi till projekt som är gynnsamma för samhället under en längre period. Vi tror att tålamod är nyckeln till att uppnå mål. Våra värderingar skapar stolthet och mening kring det arbete vi gör och företaget vi bygger. Våra sociala projekt är nära kopplade till kärnverksamheten. Att vara värdeskapare med huvud och hjärta är djupt rotad genom våra ägare, chefer och anställda. Det är en del av vårt DNA.

Om Amesto AccountHouse AB

#Worksomewhereawesome

På Amesto jobbar vi aktivt för att vara en “An awesome place to work”. Vår målsättning är att erbjuda våra anställda en trivsam arbetsmiljö, chans att påverka och möjlighet att utvecklas.

Besök vår karriärsida för att hitta lediga tjänster.

 

Kvadratisk cade-holmquist-hCO2hI8dVEg-unsplash 466x466

#AskMore

Nyfikenhet är det som driver oss och vårt samhället framåt. Viljan att lära sig nya saker och upptäcka nya svar leder till förenklade lösningar. 

Bra frågor är det som har tagit Amesto och våra kunder dit vi är idag, och det är frågorna som kommer att fortsätta driva oss in i framtiden.

Technology188-466x466

#Simplifying Business

Genom att ställa frågor och jobba för people, planet och profit så skapar vi tillsammans lösningar som förenklar. 

HAR DU FRÅGOR OCH FUNDERINGAR?

Tveka inte att höra av dig.